May 1, 2019

Te gast in de Coopr Podcast

Vorige maand was ik te gast in Connect, de fijne Podcast van communicatiebureau Coopr. Het werd een goed gesprek met oprichters Jos Govaart en Jody Koehler, over het communicatievak, framing en werken met wetenschappers. Luister hieronder!

https://soundcloud.com/prbureaucoopr/connect-episode-20-michel-van

Hoe is het om met wetenschappers te werken die hun eigen nieuws niet zien? En hoe balanceer je tussen controle en sympathie als het gaat om woordvoering. En waarom is populistische framing zo anders dan reguliere framing? Dat en zoveel meer bespreken wij met onze gast Michel van Baal. Hoofd in-en externe communicatie bij de TU Delft. Luister via iTunesSpotify of Soundcloud.

Share

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.